No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Under tre dagar i veckan innan midsommar genomfördes årets sommarläger under ledning av Johan Klubb. Mycket fokus lades spelträning på banan genom olika tävlingar för de ca 15 ungdomarna som deltog. Sista dagen genomfördes Klubbkval och Klubbtävling inom Skandia Cup. Klubbtävlingen, niohåls poängbogey, vanns av Elin Johansson. Från Klubbkvalet kvalificerade sig Molly Sjölin och Karin Kristiansson (båda F14), Hugo Friberg (P15) och Emil Bengtsson (P13) till nästa nivå. Karin gjorde en fantastisk runda och gick de 18 hålen på 70 slag, två över banans par. I Gruppkvalet på Marks GK kunde inte Hugo vara med. Emil, Molly och Karin gick vidare till Regionkvalet.  Regionkvalet spelades på Ulricehamns GK 8 augusti med deltagare från Västergötland och Halland. Tyvärr kunde inte Emil vara med här så från Hörlycke deltog Karin och Molly. Bäst lyckades Karin som vann klassen och en plats i Riksfinalen på Dalsjö GK 26-27 augusti.

Veckan efter midsommar reste nio ungdomar och två ledare från Hörlycke/Onsjö till Island för att vara med i ett vänortsutbyte med grupper från Kerava, Kristiansand och Reykjansbaer. Värdarna från Reykjansbaer hade satt samman ett program med två rundor golf, puttningstävling, besök i badhus samt ett besök till blå lagunen. Ungdomarna var väldigt goda representanter för Sverige, Trollhättan och Hörlycke/Onsjö.

Flera juniortävlingar har gått av stapeln under sommaren där klubben varit representerad på Skandia Tour First och Skandia Tour Future.

20 augusti arrangeras en tjejdag på Koberg med bl a spel på deras 30/50 bana. Ta chansen och träffa andra golftjejer från Koberg och Onsjö!

I samband med skolstarten startar även golfträningarna igen. Ta gärna med en golfsugen kompis!