• 31 maj

Grönt kort kurs 4 09:00 to 12:00

grontkort@horlycke.se

IMG 1772

På bilden syns förutom Stig till höger även Lillebror som kom på andra plats och Pernilla som blev fyra.

Sexton tappra Hörlyckare stog emot vätan i marken och stormbyarna (en ek blåste ner på 8:an när en boll precis passerat). Tävlingsformen denna trots allt roliga golfdag var Norsk Poängbogey där man på varje hål måste kasta bollen – utan att kastet räknas som ett ”slag”.

Vår otroligt stabile Stig Ambjörnsson var den som behärskade elementen bäst och skrapade ihop 56 poäng i denna annorlunda tävling!!! Nästa år, alla var överens om att tävlingsformen skall bli återkommande, kommer säkerligen fler att vara med när ryktena om den hiskeligt roliga dagen sprider sej.