No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Efter överenskommelse med Koberg GK kan ni nu förlänga säsongen och träna swing, chip och puttning i deras inomhushall till ett fördelaktigt pris.

Ett årskort för 2020 ger dig fritt tillträde till hallen och kostar just nu 1000 kronor för våra medlemmar. Ordinarie pris för 2020 är 1200 kronor. Köper du kortet nu I höst får du dessutom träna resterande delar av 2019 utan någon extra kostnad. Våra juniorer, t o m det år då de fyller 21 år, betalar bara 400 kronor eftersom vi har ett samarbete som innebär att de ges samma förutsättningar som Kobergs egna juniorer .

Inomhushallen ligger i samma byggnad som PDL, padelhallen på Grafitenvägen i Trollhättan (sväng mot Stallbacka i ANA-rondellen och ta sedan vänster i första korsningen. Efter 200 meter ligger hallen på höger sida och har stora orange skyltar märkta med PDL).

Padel-  och golfhallen öppnar dagligen kl. 09.00 och är öppen till 21.00 måndag till torsdag, stänger klockan 19.00 på fredagar och 17.00 på lördag-söndag. Någon vardagskväll och delvis på helgerna kan det vara upptaget av kursverksamhet i januari och februari. Sedan förra säsongen har man ändrat schemaläggningen så att tillgängliga tider för spontanträning ökat de tider som förvärvsarbetande har möjlighet att träna. Exakta tider då du har tillgång till hallen framgår av schema som Koberg Golfklubb lägger ut på sin hemsida veckovis. Någon bokning krävs inte, men om det finns fler som vill träna än det finns utslagsplatser får man hålla platsen max 45 minuter. Därefter tvingas man träna chipp, puttning eller fika en stund i avvaktan på att en utslagsplats ska bli ledig.

Hallen har sex utslagsplatser med 22 meter fram till slagnätet. Puttinggreenen är 100 kvm, har dressat konstgräs och har på ena sidan längre gräs för träning av chipp. Du kan ta med dig eget kaffe, men det finns också möjlighet att köpa kaffe/dryck i receptionen som bemannas av PDL:s personal.

Det går naturligtvis bra att träffas som en grupp kamrater, men organiserad gruppträning är inte tillåtet om man inte ingår i en särskild träningsgrupp/kurs.

Förutom detta behöver man bara tänka på att ta med sig rena skor utan spikes och egna klubbor. Fria rangebollar ingår. Vill man prova på kan man också lösa dagkort och betala med swish. Numret finns i receptionen.

Vill du köpa årskort gör du på följande sätt: Skicka ett mail med namn, golf-Id , din klubbtillhörighet och bostadsadress till koberggk@kansliet.se och skriv att det gäller årskort till Koberg GK  Indoor . Betala med swish till 123 106 36 43. Kortet skickas hem till dig snarast möjligt och visas sedan upp på begäran.

Eventuella ytterligare  frågor besvaras av Koberg Golfklubb på telefon 0520-211110.