• 15 aug
    Tävling KM 09:30 to 14:00

• 16 aug
    Tävling KM 09:30 to 14:00

Från maj 2020 slutar Svenska Golfförbundet att skicka ut tidningen Svensk Golf till dig som medlem i en svensk golfklubb. Men tidningen lever vidare i en ny kostym med vässat innehåll. Just nu kan du prenumerera på nya Svensk Golf till lanseringserbjudandet med 6 nr av nya Svensk Golf för 239 kronor. Läs mer här. Vill du supportera Hörlycke GK så beställ via denna länken.

För dig som tecknar prenumeration via din hemmaklubb går också 40 kronor direkt till klubbens juniorverksamhet.

Tider och regler att ha koll på.

Golfvärdar: Finns på plats kl. 17-19 vardagar och kl. 10-13 lör/sön och helgdagar.
Shopen: Öppen när golfvärdarna är på plats.
”Cafe”: Öppet må-to 9-21, fredag 9-17, lö/sö 10-17
Bollplockning: Må-to 20:15-21. Fre-sö 16:15-17

Vid köbildning på första Tee gäller bollränna. Dock har boll från 9:an förtur varannan boll – vävning tillämpas.
Bollränna: Lägg en boll i spiralen, när Er boll ligger längs ner är det Er tur att slå ut. Försök bilda 3 eller 4 bollar.

Bekvämt boende och bra matmöjligheter efter golfrundan nära Hörlycke GK

stenrösets camping