• 31 maj

• 14 jun
    Grönt kort kurs 4 09:00 to 12:00

grontkort@horlycke.se

Från maj 2020 slutar Svenska Golfförbundet att skicka ut tidningen Svensk Golf till dig som medlem i en svensk golfklubb. Men tidningen lever vidare i en ny kostym med vässat innehåll. Just nu kan du prenumerera på nya Svensk Golf till lanseringserbjudandet med 6 nr av nya Svensk Golf för 239 kronor. Läs mer här. Vill du supportera Hörlycke GK så beställ via denna länken.

För dig som tecknar prenumeration via din hemmaklubb går också 40 kronor direkt till klubbens juniorverksamhet.