• 15 aug
    Tävling KM 09:30 to 14:00

• 16 aug
    Tävling KM 09:30 to 14:00

NU kan du som vill bli medlem resten av 2020 bli sommarmedlem. För 1300:- är du medlem resten av 2020. Ditt medlemskap är likställt med ordinarie medlemskap förutom att du INTE har greenfee rabatt på Koberg, Ekarna och Dagsholm. Alltså fritt spel på Hörlycke och full tillgång till GIT för bokningar på andra bano.

Kontakta Kansliet på kansli@horlyckegk.se eller skicka in anmälningsblanketten som finns på hemsidan under fliken ”Klubben….> Medlemskap”

Tider och regler att ha koll på.

Golfvärdar: Finns på plats kl. 17-19 vardagar och kl. 10-13 lör/sön och helgdagar.
Shopen: Öppen när golfvärdarna är på plats.
”Cafe”: Öppet må-to 9-21, fredag 9-17, lö/sö 10-17
Bollplockning: Må-to 20:15-21. Fre-sö 16:15-17

Vid köbildning på första Tee gäller bollränna. Dock har boll från 9:an förtur varannan boll – vävning tillämpas.
Bollränna: Lägg en boll i spiralen, när Er boll ligger längs ner är det Er tur att slå ut. Försök bilda 3 eller 4 bollar.

Bekvämt boende och bra matmöjligheter efter golfrundan nära Hörlycke GK

stenrösets camping