• 15 aug
    Tävling KM 09:30 to 14:00

• 16 aug
    Tävling KM 09:30 to 14:00

Hörlycke GK, tillsammans med PRO Håkan Håkansson, arrangerar intensivkurser för Grönt kort.

Vid fler än 10 deltagare delas kursen upp i en förmiddags- och en eftermiddagsgrupp (sista datum för anmälan är onsdag veckan innan kurstillfället):

Kurs 6: 15 och 16/8    09:00 - 12:00 ev 13:00 – 16:00

Kostnad 1900 kr (Inkluderar spelrätt på Hörlycke resten av året och medlemskap i Hörlycke GK)

Anmälan med namn, adress, e-post, personnummer och telefonnummer skickas till grontkort@horlycke.se

Kurserna består till största delen av praktiska övningar på Hörlycke GK och har man inte egna klubbor så finns det att låna för kurstillfället.

PS
För att genomföra en kurs måste det vara minst 6 anmälda. Vid för få anmälda kommer vi flytta till ett senare tillfälle. Max är 10 deltagare per grupp. Först till kvarn gäller.
DS

Tider och regler att ha koll på.

Golfvärdar: Finns på plats kl. 17-19 vardagar och kl. 10-13 lör/sön och helgdagar.
Shopen: Öppen när golfvärdarna är på plats.
”Cafe”: Öppet må-to 9-21, fredag 9-17, lö/sö 10-17
Bollplockning: Må-to 20:15-21. Fre-sö 16:15-17

Vid köbildning på första Tee gäller bollränna. Dock har boll från 9:an förtur varannan boll – vävning tillämpas.
Bollränna: Lägg en boll i spiralen, när Er boll ligger längs ner är det Er tur att slå ut. Försök bilda 3 eller 4 bollar.

Bekvämt boende och bra matmöjligheter efter golfrundan nära Hörlycke GK

stenrösets camping