• 05 jul
    Tävling The Old Oak Memorial 09:30 to 12:30

Hej Hörlyckare,

Ingen lär väl ha missat att vi har ett fantastiskt sommarväder vilket de flesta uppskattar.

Eftersom det har varit soligt en längre tid så behöver vi hjälpa Moder Natur med att vattna banan. Vi har redan igång ett gäng frivilliga i bevattningsjouren men vi behöver bli fler. Klubben har stort behov av frivilliga som kan hjälpa till från den 25/7 och framåt.

Har du möjlighet att ställa upp några timmar så hör av dej till mej orjan.eriksson2@telia.com eller 0709 589 722) så skall jag tillsammans med bankommittéen samordna. Det kommer bli en kort gemensam genomgång för de som ställer upp.

Som sagt, har du möjlighet att hjälpa till med vattning så hör av dej!

Hörlycke Golfklubb