• 05 jul
    Tävling The Old Oak Memorial 09:30 to 12:30

Hej alla glada golfare!

Lör- söndag 7-8 september har vi vår årliga Golfresa. Denna gång kommer vi att vara på en glömd pärla, nämligen Årjängs GK.

Till denna anläggning är det cirka 17 mil från Trollhättan, två timmar i bil.

Vi kommer att bo i 11 stugor. Åtta stugor med plats för fyra personer (två separata rum) och tre stugor med plats för två personer. Utöver detta finns plats för husbil/-vagn

Vi kommer att spela 18 + 9 hål på lördag och 18 hål på söndag.

Samling på plats lördag kl 08.00 för kaffe och macka. Första start kl 09.00

Pris: 1.125 kr/person (husbil/vagn 1000 kr/person).

I priset ingår följande; Lördag: kaffe och macka, lunch, middag, greenfee och boende. Söndag: Frukost, lunch och greenfee.

Anmälan, som är bindande, sker på anmälningslistan i klubbhuset. Betalning sker vid ankomst. Vid avanmälan kan betalning möjligen komma att krävas, men detta görs enbart om vi får kostnader pga avbokningarna.

ANMÄLAN SENAST 2013-09-01

OBS! Alla deltagare tar med en liten sak, värde max 100 kr, till vårt prisbord.

För de som vill komma redan på fredag finns möjlighet till detta. Fyra stugor är förbokade (en för fyra personer och tre för två personer). De övriga stugorna går att boka, i mån av tillgänglighet. Kontakta undertecknad för tillgänglighet och önskemål om stugkategori. Betalning för detta görs av var och en.

Frågor besvaras av:
Stefan Påfvelsson telefon: 070 299 08 70