• 05 jul
    Tävling The Old Oak Memorial 09:30 to 12:30

Detta skall vi så klart fira och vi hoppas att Du vill komma med!

Se till att Du är ledig lördag 21 september för golf och fest! Festen drar igång  kl 18.00 och hålls i klubbhuset.

Vi startar med en tävling på morgonen och avrundar med fest på kvällen med mat, prisutdelning och musik.

Du kommer att bjudas på mat och dryck. Alkoholhaltiga drycker kommer att finnas att köpa till självkostnadspris.

Tävlingen, som är en 3-klubbors poängbogey över 18-hål (max tre klubbor i bagen), anmäler Du Dig till via GIT som vanligt. Men, deltagande på kvällen vill vi att Du anmäler antingen genom att skriva upp Dig på lista i klubbhuset eller med ett mail till; kansli@horlyckegk.se

Välkomna till Hörlycke GK´s jubileumsfest!